Økologisk MAMUKO bokhvete-, ris- og speltgrøt for spedbarn 200g
61kr med MVA
Økologisk bokhvete-, ris- og speltgrøt for babyer fra 6 måneder, 200 g (10 porsjoner) Fiberkilde, proteinkilde; saltfri, melkefri.
Proteiner bidrar til å bygge opp og vedlikeholde muskelmassen.
De er viktige for å opprettholde normal beinhelse.
Spelt er en av de eldste kornsortene.
Det er en vill hvete som ikke har blitt påvirket av krysninger før i dag.
Spelt er ikke bare rik på protein og fiber, men også på andre stoffer som er gunstige for helsen vår.
Spelt har et av de høyeste fibernivåene av alle hvetesorter. Mamuko-grøten er laget av kun økologiske kornsorter som egner seg til barnemat.
Den patenterte tilberedningsteknologien bidrar til å bevare de verdifulle næringsstoffene, vitaminene og mineralene i kornblandingene, og tilberedningstiden er lik den for instantgrøt.
Ingredienser: økologisk fullkornshvetemel av spelt (41,7 %), økologisk varmebehandlet bokhvetegryn (41,7 %), økologisk rundkornet risgryn (16,6 %). Tilberedning: Tilsett ca. 20 g (4-5 ts) semulegryn i 200 ml kaldt vann og la det stå i 5 minutter til kornene sveller.
Kok under omrøring i 4-5 minutter, slå deretter av komfyren og hold bollen tildekket i minst 4-5 minutter til.
Det er mulig å fortynne med morsmelk eller tilpasset morsmelkerstatning.
Kan smaksettes med Mamuko fruktpuré.
Forsiktig!
Les nøye gjennom og følg anvisningene for tilberedning av grøten nøyaktig.
Ikke oppbevar rester av den tilberedte grøten. Oppbevaringsforhold.
Oppbevar den åpnede pakken tett lukket i romtemperatur.
Anbefales å konsumeres innen 3-4 uker.
Næringsinnhold og energiværdi per 100 g: Energi: 1458 kJ / 344 kcal Fett: 2,3 g – Herav mettet fett: 0,5 g Karbohydrat: 65 g – Herav sukkerarter: 1,9 g Fiber: 5,7 g Protein: 12 g Salt: 0 g